Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 255g |
![]() |
|
Imbir | 9g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Woda | 450ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |