Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |