Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |