Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 500g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |