Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Cynamon | 6g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 470g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 32g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |