Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |