Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 6g |
![]() |
|
Fasola cięta konserwowa bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 30g |
![]() |