Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 255g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 125g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |