1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |