1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 20g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |