Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać mąkę i dobrze wymieszać, dodać jajko i trochę soli. Ciasto ma być luźne. Wymieszać dokladnie i odstawić na 15-20 minut. W opiekaczu do tostów wykładamy żółty ser na spód, na serze układamy warzywa, a całość zalewamy ciastem. Pieczemy przez 10-15minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 5g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 300g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 40g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 175ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |