Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Marchew | 173g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |