1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 150g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cebula | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 530ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |