1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 126g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |