Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 600g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 100g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |