1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 30g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 40g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 500g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |