1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |