Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 550g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 10g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 60g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 160g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sezam | 15g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |