1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |