1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |