1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Banan | 120g |
0,60 zł
(4,99 zł) |
|
| Brzoskwinia | 85g |
0,59 zł
(3,49 zł) |
|
| Bulion warzywny | 250g |
27,30 zł
(27,96 zł) |
|
| Bułka grahamka | 90g |
1,23 zł
(1,78 zł) |
|
| Cebula | 25g |
0,06 zł
(1,89 zł) |
|
| Fasola szparagowa | 200g |
2,44 zł
(5,49 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 300g |
5,21 zł
(8,69 zł) |
|
| Groszek zielony | 30g |
0,47 zł
(6,99 zł) |
|
| Kiwi | 75g |
1,12 zł
(7,49 zł) |
|
| Majeranek suszony | 1g |
0,20 zł
(1,79 zł) |
|
| Margaryna do pieczywa | 5g |
0,05 zł
(2,69 zł) |
|
| Miód pszczeli | 12g |
0,45 zł
(14,99 zł) |
|
| Nasiona chia | 5g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
| Pieczarka świeża | 80g |
0,80 zł
(4,99 zł) |
|
| Pomarańcze | 200g |
1,25 zł
(7,49 zł) |
|
| Pomidory koktajlowe | 160g |
2,23 zł
(3,49 zł) |
|
| Płatki jaglane | 10g |
0,14 zł
(2,79 zł) |
|
| Ryż brązowy | 70g |
0,52 zł
(2,99 zł) |
|
| Ser mozzarella | 15g |
0,38 zł
(3,19 zł) |
|
| Ser parmezan | 16g |
3,33 zł
(25,99 zł) |
|
| Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
2,69 zł
(2,69 zł) |
|
| Sezam | 5g |
0,13 zł
(7,79 zł) |
|
| Szparagi | 120g |
2,88 zł
(11,99 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |