Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Schab pieczony | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |