1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 30g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 110g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 310g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Schab pieczony | 15g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 124g |
![]() |