Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Całość mieszamy w misce.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 7g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 18g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sezam | 30g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 25g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 18ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |