1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 270g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |