Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 160g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 9g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 2g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |