Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |