Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 95g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 330ml |
![]() |
|
Musztarda | 40g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 100g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 4g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |