Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 45g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 50g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |