1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 540ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |