1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |