Jaja rozbić. Sól i pieprz dla smaku. Usmażyć na oliwie. Podawać z pokrojoną papryką i pomidorem. Dodać sałatę.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 284g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 11g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 235g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |