Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |