1. Wymieszaj składniki
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |