Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 5g |
![]() |