Mieszamy najpierw składniki suche, następnie mokre, wsypujemy suche do mokrych lub mokre do suchych, mieszamy, na patelni uformowac jednego wielkiego giganta lub kilka mniejszych wedle uznania. Podawac z owockiem ulubionym.
Przepis nadesłany przez użytkownika.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Kiwi | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 70g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |