Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |