1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |