Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Pokroić i zapakować do pudełka :)
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Melon | 920g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 740ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |