Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 160g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 56g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |