1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |