Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Pokroić i zapakować do pudełka :)
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 10g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 226g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 450g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 64g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Melon | 720g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 70g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |