1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 470ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |