Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 480g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.6g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jarmuż | 750g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1050g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Marchew | 405g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 73g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.03g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 405g |
![]() |
|
Por | 420g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |