1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 400g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kurkuma | 5g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 5g |
![]() |
|
Mieszanka przypraw garam masala | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 300ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 46g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 2g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 6g |
![]() |