Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 165g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 150g |
![]() |
|
Majonez | 75g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 130g |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 240g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Papryka jalapeno | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 150g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 180g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 180g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |