Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cynamon | 7g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 625ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |