Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |