Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 50g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 240g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |