Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |