1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |